Robert G. Sinclair Architecture

Tennis Club Residence Read Details Aspen, CO

The driveway to this traditionally designed residence conceals the dominant features of the site, including the truly unique views, vast open space in the foreground and the irreplaceable location perched above the maroon creek ravine. Walking up the front steps reveals the views and orientation; generating the faceted floor plan of the living room, aligning with aspen highlands at the center, ajax to the left and buttermilk to right. Designed as a family home for a local couple and their four children it incorporates the indispensable amenities including the living, dining, kitchen, family and breakfast room on the main level, engaging grade on one side and perched above the slope to the water on the other. On the lower level, a media/game room, gym and four bedrooms. Finally the master suite encompasses the entire upper level with the optimum mountain and sunset views over the maroon creek golf course.